По школах Мукачева почали формувати незрозумілі списки: Едгар Токар проситиме поліцію розібратись у ситуації


Як повідомляє ПМ, про це мукачівський політик написав на своїй публічній сторінці у Facebook.

За словами Едгара Токара, він підготував заяву в поліцію, аби правоохоронці перевірили факти збору особистої інформації серед батьків учнів одного з навчальних закладів Мукачева та запобігли ймовірному порушенню законодавства.

За його інформацією, керівники батьківських комітетів через чати в соцмережах просять батьків підписатись під заявою, ніби-то на підтримку директора, який «має можливість стати депутатом міської ради». Без заяви, за їх словами – це не можливо.

Для цього вони збирають особисті дані батьків – дату народження, мобільний телефон та адресу прописки. На основі таких баз в Мукачівському окрузі роками виграють вибори одні і ті ж люди, одна і та ж політична сила.

Швидше всього, руками батьків керівники навчальних закладів виконують замовлення місцевої влади. Вони ж за це, можливо, отримають місце у Мукачівській міській раді. Звісно, якщо проконтролюють, щоб всі, хто підписав заяву, прийшли у день виборів і проголосували.

Він розповів, що лише по судових справах, які стосуються фальсифікацій під час парламентських виборів 2019 року у Мукачівському окрузі, троє вчителів отримали вироки.

“Схоже, місцева влада не планує змінювати роками перевірену тактику – використання адмінресурсу. Бо це, по -перше – дешево, по друге – надійно, бо усі бояться втратити місце роботи. Такі факти, на жаль, теж за останній рік були.

Звертаюся до усіх містян, дайте шанс чесним виборам на Закарпатті та у нашому місті.

Ніхто не може тиснути на вас через успішність ваших дітей та «сприяння» з боку керівництва школи.

Ви – вільні люди, які мають право самостійно обирати людину, яка представлятиме ваші інтереси в міській та обласній радах.

Незалежно від того, хто стане мером, його обов’язки будуть такими ж – створювати комфортні умови життя, розпоряжаючись податками, які сплачуєте ви та бізнес, який діє в межах міста.

Робіть свідомий вибір!

Від цього залежить майбутнє нашого краю – будуть зміни, чи ні,”- наголошує Токар.

Відправ другу:
Залишіть коментар