В Ужгородському районі провели Суперкубок з футболу - 2020 (ФОТО)


9 серпня на Ужгородщині, в межах дотримання карантинних вимог, відбувся матч за Суперкубок. За почесний трофей змагалися володар місцевого Кубка «Олімпік» (Коритняни) та срібний призер такого ж чемпіонату «В.Лази» (переможець останніх змагань ФК «Зірка» (Лінці) підвищилася в класі).

Команди не здавалися до кінця: впродовж усієї гри футболісти яскраво демонстрували свій ентузіазм та жагу до перемоги. Перший тайм закінчився з рахуноком 1:0 на користь команди «В.Лази». У другому таймі «Олімпіку» вдалося пробити один гол. Проте перемога цього дня посміхнулася команді «великолазівців»: з рахунокм 2:1 ФК «В.Лази» стали чемпіонами Суперкубку Ужгородщини.

Цього дня Федерація футболу Ужгородського району вручила командам, які виступають у місцевих та обласних змаганнях, комплекти м’ячів, закуплені з допомогою районної влади.

Після завершення матчу керівник федерації району Іван Ковач, його перший заступник Василь Хмельницький, заступник – Олександр Роман, депутат районної ради Андрій Кушнірук та інші поважні гості – аташе генерального консульства Словацької республіки в Україні Йожеф Олексій та головний тренер ФК «Ворскла» Юрій Максимов провели церемонію нагородження. Спеціальні відзнаки за розвиток футболу й підготовку команд до матчу отримали президенти ФК «Олімпік» та ФК «В.Лази», тренери, начальники та кращі гравці обох команд, а також судді. Обидва колективи отримали пам’ятні відзнаки, а переможець – Суперкубок.

Відправ другу:
Залишіть коментар