Дива є: в Ужгороді лікар Олександр Язиков проводить безкоштовні операції для жінок, які цього потребують


Великодушна людина та справжній професіонал своєї справи.

Ужгородський лікар-акушер-гінеколог Олександр Язиков та клініка «Астрамед» проводять 4 безкоштовні операції та консультації щомісяця. Про це повідомив сам лікар на своїй сторінці у Фейсбук.

Безкоштовний прийом лікар проводить кожного понеділка. Олександр Язиков почав проводити операції та консультації з 7 липня.

За липень було проведені оперативні втручання з видалення:

▪️ фіброміоми;

▪️ матки (2 операції);

▪️ кісти яєчника.

За серпень лікар провів 4 безкоштовні операції з видалення матки. У всіх причина одна – міома великих розмірів (понад 12 тижнів вагітності).

За сучасними даними, ця патологія становить до 40% гінекологічних захворювань. А безсимптомний характер мають понад 75% міом.

Всі пацієнтки потребували якомога швидшого хірургічного лікування, адже захворювання могли призвести до поганих наслідків.

Лікар радить кожній дівчині та жінці замислитись над вищевказаними показниками і не відкладати візити до лікаря!

Ужгородці щиро вдячні Олександру Язикову за роботу та допомогу у скрутний час. Ось він, приклад якому потрібно слідувати. Людина, яка працює для жінок та дійсно любить свою роботу.

Пацієнти щиро вдячні лікарю за такий благородний вчинок, адже для багатьох жінок з’явилася можливість зробити операцію і далі жити повноцінним життям.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 11 коментарі (-ів)
  1. Чудовий лікар, скоро 5 років, як він робив мені операцію. Ні копійочки не взяв, і відношення ідеальне.
    Дякую величезне. Побільше здоров’я йому.

  2. Низький уклін лікарю Язикову О.О. та всій його команді,ви супер,ви люди ,які роблять дива ,дай Боже вам здоров’я,бо ви його витрачаєте на нас,хворих. Ви всі фахівці своєї справи, довгих років життя. Олександр Олександрович,не зупинятися на досягнутому,у вас все попереду,ви ПРОФЕСІОНАЛ своєї справи,ви МОЛОДЕЦЬ, нехай удача супроводжує вас завжди,а підсумком вашої нелегкої роботи…є ми …ваші вдячні пацієнти.