Володимир Симулик: «Реформа охорони здоров’я – це не лише нові виклики, а й нові можливості та додаткові інструменти для розвитку галузі»


Коментар кандидата в депутати Закарпатської обласної ради від партії «Рідне Закарпаття» розмістили на офіційній сторінці партії у соцмережі Фейсбук:

Володимир Симулик – невролог за фахом, з досвідом роботи сімейного лікаря. Кандидат в депутати Закарпатської обласної ради від партії «Рідне Закарпаття».

Працював заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності Рахівської районної лікарні. Зараз пан Володимир перебуває на посаді директора «Рахівської районної лікарні».

«Зараз мій пріоритет – активно підтримувати та ініціювати заходи, спрямовані на покращення надання медичної допомоги населенню району, на збереження та створення сприятливих умов для подальшого функціонування КНП “Рахівська РЛ”.

Зокрема, за останні роки у лікарню придбано автомобіль, дороговартісне медичне обладнання та здійснено капремонти системи водопостачання, крівель терапевтичного та хірургічного відділення корпусів лікарні, а також ремонт під’їзду до приймального відділення.

Ми з колективом домоглися, щоб відповідно до розпорядження Кабміну КНП “Рахівську РЛ” було включено в перелік опорних закладів охорони здоров’я, що надають багатопрофільну медичну допомогу.

Крім того, як одна з понад 200 опорних лікарень по Україні, вона включена в програму «Велике будівництво» – в частині створення сучасних приймальних відділень (Emergency departments).

Особливо важливо для мене завершити будівництво Рахівської РЛ, забезпечити устаткуванням та здати в експлуатацію недобудовану споруду акушерсько-гінекологічного корпусу лікарні.

Разом з командою “Рідного Закарпаття” плануємо робити все можливе, щоб вдосконалити модель співпраці з ланкою первинної медичної допомоги та з усіма закладами обласного рівня; особливо важливими є психіатрична допомога, лікування дитячого населення району, нейрохірургічний та травматологічний напрямки.»

Відправ другу:
Залишіть коментар