На Виноградівщині лікарям подарували автомобілі швидкої первинної допомоги (ВІДЕО)


На Закарпатті продовжується впровадження медичних реформ,з ціллю покращити умови для праці медичного персоналу та умови для надання медичних послуг пацієнтам. А щоб вчасно надати ці послуги – потрібен ще й хороший транспорт.

Звісно ж кожен повинен вміти надати невідкладну медичну допомогу, щоб не втрачати дорогоцінні хвилини часу, доки медики в дорозі, адже кожна хвилина може коштувати життя. Лікарі продемонстрували як грамотно це зробити. Лікарям Виноградівського району надали ще 6 сучасних автомобілів первинної медичної допомоги. Адже швидкість і вчасність – головне в роботі лікаря. Ключі від автомобілів урочисто вручав Олексій Петров.

«Реформа дає свої плоди», каже Віталій Любка, адже чимало роботи було здійснено місцевою владою за останні кілька років в медичній галузі.Після вручення один з автомобілів вирішили протестувати. Не дивлячись на погану погоду та ранішні затори Олексій Петров ділиться хорошими враженнями. Також запевняє, що ці реформи сприятимуть удосконаленню медичних послуг.

Відправ другу:
Залишіть коментар