Дитина згоріла заживо: у Львові 2-річний хлопчик підпалив себе сірниками

У момент трагедії троє дітей були вдома самі, адже матір пішла на роботу.

У Жидачеві Львівської області загинув дворічний хлопчик від необережного поводження з вогнем. Повідомлення про смерть дитини правоохоронці отримали сьогодні, 8 грудня, близько дев’ятої години ранку.

Як розповіли у поліції, загиблий хлопчик проживав у будинку разом з матір’ю, чотирирічною сестрою та шестирічним братом. На момент трагедії діти були самі вдома.

Хлопчик бавився сірниками і в якийсь момент на ньому зайнявся одяг, пише ТСН.

“Матір була на роботі. Близько дев’ятої години ранку в будинок прийшла їхня тітка – вона викликала медиків та повідомила про подію у поліцію”, – розповіли у пресслужбі поліції.

Хлопчик отримав термічні опіки та отруївся продуктами горіння. Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя дитини не вдалось.

Що робили у цей момент інші діти, які були у будинку, – наразі невідомо. Їх доправили у лікарню для медогляду, загрози їхнім життям немає.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Відправ другу:
Залишіть коментар