До Великоберезнянської школи-інтернат уже завітав Святий Миколай

Чи завітає Святий Миколай у навчальний заклад, чи принесе подаруночки та покладе їх під подушку?, – з неабияким хвилюванням переймалися маленькі вихованці Великоберезнянської школи-інтернат. Адже їх можна зрозуміти: по всій країні діють певні обмеження у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, особливо у дитячих закладах, аби убезпечити малечу від зараження.

Але Дідусь Чудотворець не міг не прийти… Особливо до тих, які так потребують уваги, любові, турботи і ласки.

Пакунки із солодощами та фруктами традиційно до Дня Святого Миколая одержали 140 вихованців загальноосвітньої санаторної школи-інтернат в смт Великий Березний сьогодні, 18 грудня, від колективу Закарпатської митниці Держмитслужби. До речі, це єдиний унікальний в Закарпатті навчальний заклад для дітей із бронхо-легеневими та серцево-судинними захворюваннями. Багато вихованців – діти-сироти, напівсироти, а також із малозабезпечених сімей.

Справжнім дивом та сюрпризом було для учнів перших класів, які знайшли на своїх ліжечках солодкі подаруночки. Малеча не сподівалася, що їхня мрія таки збудеться.

На знак вдячності, учні підготували чудову новорічну програму з різними казковими виставами, піснями, віршиками та танцями. У школі була радісна атмосфера свята та дзвінкий дитячий сміх. «Це і є найкращою нагородою для нас», – підкреслив головний митник краю Іван Бережнюк, тепло привітавши підопічних з прийдешніми різдвяно-новорічними святами, побажавши успіхів у навчанні, міцного здоров’я та здійснення мрій. А педагогічному колективу пообіцяв, що закарпатські митники з радістю продовжать багаторічну традицію і надалі піклуватимуться про своїх підшефних.

За інформацією пресслужби Закарпатської митниці Держмитслужби

Відправ другу:
Залишіть коментар