Звернення про захист каналів Медведчука не обговорювалось на фракціях партій

Депутати Закарпатської облради від чотирьох фракцій: «ОПЗЖ», «За Майбутнє», «Команди Андрія Балоги» та «КМКС» звернулися до Президента України з вимогою скасувати закриття телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIК.

Під спільним зверненням до Президента підписалися уповноважені 4 фракцій, обраних закарпатцями до обласної ради: ОПЗЖ, «За Майбутнє», «Команди Андрія Балоги». У зверненні вимагають від Президента скасувати указ «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», згідно якого припинили мовлення канали 112, NewsOne і ZIК.

Це рішення приймалося за ініціативи Віктора Балоги та участі Йосипа Борто, Олександра Ледиди та Івана Чубірко.

До слова, звернення від “КАБ” підписав депутат Паульо, а не Андрій Балога. Це викликано тим, що керівники цих чотирьох обласних осередків партій, під впливом Віктора Балоги, прийняли це рішення кулуарно, без обговорення на фракціях. Окрім депутатів від ОПЗЖ, це рішення можуть підтримати щонайбільше підписанти цього неоднозначого звернення. Сам Андрій Балога вирішив вийти сухим з води перед депутатами своєї фракції.

Цим також пояснюється те, що звернення не висувають на голосування в порядок денний засідання Закарпатської обласної ради, позаяк згадуваний документ в залі отримає щонайбільше 10 голосів. Частина депутатів обурена цим рішенням, стоїть питання про вихід з фракцій.

Відправ другу:
Залишіть коментар