У Ракошині зловмисник проник до чужого будинку

У селі Ракошино невідомий чоловік вночі незаконно проник до житлового будинку. На місці події його спіймали поліцейські. За фактом порушення недоторканості житла розпочато слідство, – пише Закарпатський Кореспондент.

Пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції отримали виклик про незаконне проникнення до приватного будинку жителя села Ракошино Мукачівського району.

Поліцейські прибули на місце за кілька хвилин. У підвальному приміщенні будинку вони виявили невідомого чоловіка, який, як тільки побачив правоохоронців, намагався сховатися.

Під час документування кримінального правопорушення поліцейські з’ясували, що незаконно проник до будинку 36-річний односелець господарів.

Зараз дізнавачі Мукачівського районного відділу поліції вирішують питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину передбаченого статтею 162 Кримінального кодексу України, тобто порушення недоторканості житла. Також поліцейські звертатимуться до суду з клопотанням про обрання на період досудового розслідування запобіжного заходу.

В рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть з якою метою зловмисник проник до будинку потерпілих, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Відправ другу:
Залишіть коментар