В черзі на вакцинацію зараз 364 104 українці

Ті, хто не записався на вакцинацію від коронавірусу, зможуть отримати щеплення, коли настане їхня черга, згідно з етапами вакцинації населення в Україні. Але для пришвидшення отримання щеплення у МОЗі радять все ж таки записатися.

Про це на брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров’я України Ярослав Кучер, пише РБК-Україна

“Якщо ви не записалися (на вакцинацію ред.), чи провакцинують вас, коли підійде ваша черга, і чи треба буде вам робити додаткові дії? Відповідаю – ні”, – сказав Кучер, зазначивши, що відсутність запису не є обмеженням для отримання щеплення.

“Але я би радив для того, щоб пришвидшити цей процес бути в цьому відповідному списку. Для того, щоб ми могли планувати і з вами зв’язатись, коли цей етап настане”, – наголосив заступник міністра.

З початку кампанії вакцинації першу дозу щеплення отримали 198 464 людини, другу дозу – 1. Станом на 28 березня в чергу на вакцинацію записалися 364 104 людини.

В Україні за минулу добу зробили 1585 щеплень від коронавірусу. При цьому відразу в чотирьох регіонах не прищепили жодної людини – в Донецькій, Луганській, Рівненській і Чернігівській областях.

Відправ другу:
Залишіть коментар