Середнє чи Мукачево: де буде новий аеропорт на Закарпатті вирішать до кінця квітня

До кінця квітня 2021 року стане відомо, де буде розташований новий міжнародний аеропорт на Закарпатті – в селищі Середнє або в Мукачево, пише biz.censor.net.

Про це повідомив глава Державного агентства інфраструктурних проектів України (“Укрінфрапроект”) Кирило Хомяков в Facebook.

“Закарпаття – передпроектні роботи на фінальній стадії. До кінця квітня дізнаємося остаточне розташування аеропорту”, – написав Хомяков.

Також він розповів, що в Дніпрі тривають роботи по першій черзі будівництва, зокрема, облаштування тимчасових доріг і під’їзних шляхів для доставки інертних матеріалів, підключення будівельного містечка до тимчасових інженерних мереж, облаштування виробничої бази, де будуть встановлені бетонні заводи і склади для інертних матеріалів.

В Одесі тривають роботи по другій черзі будівництва аеродрому. Також відбувається процедура сертифікації нової злітно-посадкової смуги.

Аеропортом “Вінниця” відбувся аукціон з технагляду, на цьому тижні буде визначено переможця. Генпідрядник завіз техніку на будівельний майданчик. Зараз почалося спорудження тимчасової під’їзної дороги до виробничій базі.

Аеропортом “Херсон” – проектно-кошторисна документація готова і представлена ​​для проходження державної експертизи.

Аеропортом “Рівне” – укладено договір на розробку проектно документації для установки засобів навігації та посадки, світло-сигнального обладнання та на огорожу.

Відправ другу:
Залишіть коментар