Дозволити працювати і продавати промислові групи товарів у період «червоної» зони - підприємці Закарпаття

Дозволити працювати і продавати промислові групи товарів у період «червоної» зони – з таким проханням сьогодні звернулися закарпатські підприємці до керівництва ОДА, – пише ПроЗахід.

«Сьогодні держава підтримує підприємців. Ми готові йти назустріч, відстоювати інтереси малого бізнесу, але ми повинні розуміти, що влада передусім турбується про життя і здоров’я людей. Саме зараз нам потрібно об’єднатися й докласти максимум зусиль у нелегкій боротьбі і, нарешті, розірвати цей ланцюг хвороби», – зауважив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА, зазначив, що Закарпатська область за останні кілька днів має позитивну динаміку щодо ситуації з коронавірусом, але це не привід розслаблятися.

«Не за горами велике свято, після якого медична система області може зазнати значного навантаження. Тому ми маємо працювати на випередження», – додав заступник голови ОДА.

За словами медиків та епідеміологів, на Закарпатті продовжують фіксувати високу смертність від коронавірусної інфекції. Сьогодні – 19 осіб.

У результаті сторони домовилися, що підприємці напрацюють конкретні пропозиції щодо можливої оптимізації їхньої роботи у період встановлених обмежень «червоної» зони.

Все буде опрацьовано і відправлено до КМУ для розгляду та подальшого прийняття рішень.

Влада підтримує підприємців і завжди готова до конструктивного діалогу та співпраці.

Закарпатська облдержадміністрація

Відправ другу:
Залишіть коментар