Ректором УжНУ вдруге став Володимир Смоланка: що відомо

В Ужгородському національному університеті вчора, 9 червня, на 6 дільницях обирали ректора. Ним став чинний ректор Володимир Смоланка. Як пише Суспільне про це повідомили на сайті університету.

У виборах ректора УжНУ взяло участь 1685 чоловік з 1884 внесених у списки, що складає 89.44% виборців. Голосували штатні наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, виборні представники з числа інших штатних працівників університету та виборні представники з-поміж студентів.

Кандидатуру Володимира Смоланки, який балотувався на посаду ректора, підтримали 1615 виборців, що складає 85,72% від загального числа виборців та 95,85% від числа виборців, які взяли участь у голосуванні.

Володимир Смоланка — доктор медичних наук, професор. У 1977 році вступив на медичний факультет Ужгородського державного університету, який з відзнакою закінчив у 1983 році і здобув кваліфікацію “лікар”. Президент Української асоціації нейрохірургів, член тренувального комітету Європейської асоціації нейрохірургічних товариств.

Вперше ректором Ужгородського національного університету обраний у квітні 2014 року.

Відправ другу:
Залишіть коментар