На Закарпатті затримали нелегальних мігрантів з Домініканської республіки та Іспанії

Трьох нелегальних мігрантів затримали прикордонники Мукачівського загону неподалік від кордону з Угорщиною.

У ході реалізації наявної інформації про можливий незаконний перетин кордону, офіцери оперативно-розшукового відділу виявили на околиці села Четфалва Берегівського району Закарпатської області трьох осіб – двох жінок та чоловіка. Двоє із них, чоловік та жінка мали при собі документи громадян Домініканської Республіки з візами, термін дії яких закінчився. Ще одна жінка надала для перевірки паспорт громадянки Іспанії.

Мету свого перебування у прикордонні о третій годині ночі іноземці пояснити не змогли. Згодом затримані зізнались, що мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон, аби в подальшому покращити умови свого проживання в одній з країн Європейського Союзу.
Для складання протоколів про адміністративні правопорушення та проведення фільтраційних заходів, іноземців доставили до відділу прикордонної служби «Вилок».

Берегівський районний суд надав оцінку діям іноземців, призначивши їм стягнення у вигляді 10 діб арешту громадянці Іспанії, 7 діб арешту громадянці Домініканської Республіки та 8500 гривень штрафу громадянину Домініканської Республіки.

Відправ другу:
Залишіть коментар