Яка лабораторія на Закарпатті найкраще підійде для проведення ПЛР-дослідження на COVID-19?

Від початку пандемії рік тому лабораторія «Астра-Діа» почала проводити ПЛР-тестування на SARS-CoV-2.

За цей час тисячі клієнтів скористалися послугою закладу, отримали швидкий, якісний результат дослідження та дізналися свій ковід-статус. «Астра-Діа» стала одним із перших закладів регіону, що мають право передавати результати тестування на COVID-19 методом ПЛР для припинення самоізоляції через додаток «Вдома».

Нагадаємо: для ПЛР-тестування біоматеріал забирають з носоглотки і порожнини рота та досліджують на новітньому детектуючому ампліфікаторі ДТ-прайм за ДНК-технологією. Саме тому клієнти «Астра-Діа» отримують результат у найкоротші терміни, за лічені години. До прикладу, в відділеннях в Ужгороді весь процес дослідження займає до 6 годин.

Весь свій сервіс – від рецепції до забору матеріалу, самого дослідження та оформлення результату – лабораторія максимально орієнтує на клієнтів, для швидкої та якісної діагностики коронавірусної інфекції.

З настанням літнього сезону лабораторія відреагувала на чисельні звернення клієнтів та знизила вартість ПЛР-дослідження на коронавірусну інфекцію на 50%. Ціна, яку пропонує «Астра-Діа» – 425 грн. – наразі найнижча в регіоні.

Швидкий та якісний тест дозволить не відкладати відпустку у довгий ящик та при цьому заощадити. Скористайтесь пропозицією!

Відправ другу:
Залишіть коментар