"Астра-Діа" дарує знижки на педіатричні комлексні дослідження

Зібрати дитину до школи – це не тільки закупити канцелярію і шкільну форму. Крім цього, слід подбати про щеплення, зробити медичну довідку. Це умови, без яких дитину не допускають до занять у школі, чи відвідування дитячого садка.

Сучасні освітні заклади (особливо невеликі приватні) вимагають надати результати розширених лабораторних досліджень. Те саме стосується й літніх відпочинкових та оздоровчих таборів: там, де діти перебувають у безпосередньому контакті, знадобляться не тільки загальний аналіз крові й сечі, а й паразитологічні дослідження.

Медичний директор лабораторії «Астра-Діа» Ольга Левчук пояснює: «Батьки діють на свій розсуд: або оформлюють формальну довідку № 086-1/о, або роблять повне та ґрунтовне обстеження дитини, аби переконатись у тому, що вона здорова й готова до навчання. Але батьки мають бути готові до того, що в певних закладах можуть, – і мають право, – вимагати додаткових результати обстежень. Для лікаря ж кожен аналіз – це додаткова інформація: аналіз сечі, аналіз калу на яйця гельмінтів, інші аналізи педіатри призначають у разі потреби, якщо є певні скарги, після перенесених захворювань. А от вміст лейкоцитів у крові та ШОЕ (швидкість осідання еритроцитів) свідчить про те, чи немає в організмі прихованих запальних процесів».

Звісно, плануючи ґрунтовне обстеження дитини, не хочеться переплачувати. Для заощадливих батьків мережа лабораторій «Астра-Діа» проводить акцію та дарує знижки на наступні дослідження:

Профілактичний педіатричний комплекс: Загальний аналіз крові автоматизований автоматизований з лейкоцитарною формулою (без мікроскопії мазка), ШОЕ; ЗАС з мікроскопією осаду; кал на яйця глист; ентеробіоз) – стара ціна 410 грн, нова ціна 290 грн (знижка 30%)

Профілактичний педіатричний комплекс ІI (ЗАК автоматизований з лейкоцитарною формулою (без мікроскопії мазка крові), ШОЕ; ЗАС з мікроскопією осаду, кал на яйця глист – стара ціна 310 грн, нова ціна 220 грн (знижка 30%)

Профілактичний педіатричний комплекс ІІI (ЗАК автоматизований з лейкоцитарною формулою (без мікроскопії мазка крові), ШОЕ; ЗАС з мікроскопією осаду) – стара ціна 210 грн, нова ціна 150 грн (знижка 30%)

Пакет акційний «Глисти» (Антитіла IgG до Аскариди (Ascaris Lumbricoides), Антитіла IgG до Токсокари (Toxocara canis), Сумарні антитіла до Лямблії (Giardia)) – стара ціна 440 грн, нова ціна 270 грн (знижка 40%).

Нові ціни на дослідження почали діяти вже з 5 липня.

Відправ другу:
Залишіть коментар