Не будьмо байдужі: маленькому закарпатцю потрібна допомога

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук небайдужий закарпатець Михайло Роман у у сім’ю Корокош із смт Вилок прийшла велика біда.

9-місячний Юлій захворів на кір. Майже два роки хлопчик гармонійно ріс і розвивався, коли раптово почав слабнути. Не мав сил ходити і рухатись. Батьки вдарили на сполох і з’ясували, що на тлі перенесеної у ранньому віці інфекції в малюка розвився післякоровий енцефаліт.

Батькам відмовили у лікуванні дитини у Дебрецені, у Будапешті, але знайшовся український лікар, який вже лікує діток із таким діагнозом. За його словами, у маленького закарпатця є шанси на одужання, вже на початковому етапі лікування і батьки, і лікар побачили позитивну динаміку. Малюк, який за понад місяць не видав жодного звуку, почав плакати, за понад місяць відсутності будь-якого руху ручок і ніжок, він почав ними ворушити.

Маленький Юлій потребує щомісячної терапії. Лише на аналізи та ліки родині необхідно щонайменше 70 тисяч гривень. А терапія триватиме близько трьох років.

Батьки та близькі просять усіх небайдужих про допомогу! Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, на щасливе життя. Разом ми можемо подарувати усе це маленькому закарпатцю.

Щоб допомогти родині, можна перерахувати кошти за такими реквізитами: 5168-7422-4220-1568 (Приват Банк)

тел. +380 68 681 1869 (батько Юлій)

Відправ другу:
Залишіть коментар