Вакцинами Comirnaty/Pfizer, Moderna та CoronaVac можна щепитися в Центрі масової вакцинації в Ужгороді

Вакцинами Comirnaty/Pfizer, Moderna та CoronaVac можна щепитися в Центрі масової вакцинації в Ужгороді у ПАДІЮНі, повідомляє пресслужба Ужгородської міської ради.

Який саме препарат у наявності цього дня – можна дізнатися безпосередньо у Центрі.

Центр вакцинації, нагадаємо, працює щодня із 10:00 до 15:00, у вихідні – з 9:00 до 16:00, щепитися від коронавірусу можуть усі охочі, віком від 18 років. При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний номер.

Вакцинуватися можна і в сімейних амбулаторіях, де наявні вакцини Comirnaty/Pfizer, Moderna, CoronaVac та AstraZeneca (ця вакцина лише для тих ужгородців, які мають отримати другу дозу). Для цього потрібно звернутися до свого сімейного лікаря, який скерує до одного з пунктів щеплень в Ужгороді, які розташовані за адресами:

вул. Капушанська, 16 (амбулаторія №7)

вул. Іштвана Сечені, 50 (амбулаторія №4)

вул. Сергія Мартина, 2 (амбулаторія №3)

вул. Олександра Грибоєдова, 20 В (амбулаторія №8) .

Крім того, мобільні бригади виїжджають для колективної вакцинації працівників в організовані колективи.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 2 коментарі (-ів)
  1. НЕ БРЕШІТЬ!!! Сьогодні 24.07.2021 в центрі масової вакцинації ПАДІЮН взагалі почали вакцинацію на годину пізніше, зібравши величезний натовп! Comirnaty/Pfizer не було взагалі!!! НА купу людей , був один лікар та одна медсестра, ДВА КОНСУЛЬТАНТИ, ЩО НЕ ВОЛОДІЛИ ІНФОРМАЦІЄЮ ПО ВАКЦИНАЦІЇ. приміщення не вентилюється! Дистанція не витримується! На повторне вакцинування ніяких СМС нікому не надіслали, Люди які прийшли отримати Pfizer розійшлись по місту шукати цю вакцину. Вакцинація в Ужгороді взагалі не організована, відбувається стихійно, неконтрольовано!!!

  2. НЕ БРЕШІТЬ!!! Сьогодні 24.07.2021 в центрі масової вакцинації ПАДІЮН взагалі почали вакцинацію на годину пізніше, зібравши величезний натовп! Comirnaty/Pfizer не було взагалі!!! НА купу людей , був один лікар та одна медсестра, ДВА КОНСУЛЬТАНТИ, ЩО НЕ ВОЛОДІЛИ ІНФОРМАЦІЄЮ ПО ВАКЦИНАЦІЇ. приміщення не вентилюється! Дистанція не витримується! На повторне вакцинування ніяких СМС нікому не надіслали, Люди які прийшли отримати Pfizer розійшлись по місту шукати цю вакцину. Вакцинація в Ужгороді взагалі не організована, відбувається стихійно, неконтрольовано!!!