Закарпатка обікрала представника дипломатичної установи у Києві

Представник дипломатичної установи однієї з країн звернувся до поліції Києва. Він повідомив, що невідомі особи викрали у нього гаманець з грошима.

Під час слідчих дій правоохоронці Шевченківського управління поліції Олександра Кравчук, правоохоронці встановили, що у підземному переході правопорушниця помітила чоловіка з сумкою на плечі. Вона прослідкувала за ним, а потім поцупила гаманець, у якому були 450 євро та 4 тисячі гривень. Після перегляду записів з відеокамер системи «Безпечне місто» зловмисницю затримано, інформують у столичній поліції.

Кишеньковою злодюжкою виявилася 21-річна уродженка Закарпатської області. Наразі розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Дівчині повідомили вже про підозру. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років.

ASPI news інформувало, що правоохоронці в Києві затримали 19-річну уродженку Закарпаття. Представниця ромської національності пограбувала помічницю аташе США. Також ми писали, що на Закарпатті роми пограбували ломбард, а награбоване хотіли здати в сусідній. Також діти ромів побили 12-річного хлопчика на Січеславщині.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.