Повернення до нормального режиму навчання дозволено буде освітнім закладам, які вакцинують вчителів (ВІДЕО)

Пані Вікторія вчителька початкових класів Ужгородської ЗОШ №3. З самого ранку вчителька у класі. І хоч учнів ще немає та роботи вистачає. Це і підготовка класів і ознайомлення зі змінами у навчальній програмі.Підготовку до школи вже розпочали і батьки.

Рюкзаки, зошити, одяг. Данила до школи мама вже підготувала.Зважаючи на ситуацію з коронавірусом минулий навчальний рік видався не простим. Діти майже не відвідували школи. Переважало дистанційне навчання.

Поки що складно спрогнозувати, як на нього вплине пандемія коронавірусу. Освітяни не виключають, що школи переведуть на віддалену або змішану систему роботи. Повернення до нормального режиму навчання дозволено буде освітнім закладам, які виконають головну умову – вакцинують вчителів.

Привілеї працювати в звичайному режимі, навіть у умовах карантину отримають тільки ті школи, в яких мінімум 80% вчителів вкололи обидві дози вакцини від COVID-19. А от у школах де більшіть вчителів відмовляться від щеплення, вочевидь доведеться навчати в дистанційному режимі.Наразі на Закарпатті школи, які виконали вимогу Мін освіти можна перерахувати на пальцях.

Подробиці в сюжеті М-Студіо:

Відправ другу:
Залишіть коментар