Отримала численні травми: в Ужгороді на пішохідному переході збили дівчину (ВІДЕО)

Автопригода трапилася 21 липня в обласному центрі Закарпаття, в Боздоському парку, пише Перший.

22-річна Олександра переходила дорогу у спеціально відведеному для цього місці, саме в цей момент на неї здійснив наїзд ужгородець.

Дівчина відлетіла на декілька метрів, в наслідок ДТП вона отримала численні травми: перелом плеча, коліна, струс мозку та забій лівої частини тіла.

Дівчина перебуватиме у лікарні до 7 вересня, життю та здоров’ю вже нічого не загрожує, однак її очікує тривала реабілітація.

Як пише Перший мати постраждалої Олександри стверджує, що водій, який скоїв наїзд на її доньку намагається уникнути відповідальності.

Жінка розповіла, що кілька років тому підозрюваний так само на переході вже збив дитину та отримав умовне покарання, однак через рік знову опинився за кермом. Винуватець ДТП своєї провини не визнає та відмовляється компенсувати витрати на лікування Олександри.

“Ні про які відшкодування на лікування не йдеться, це цинічна людина, яку прикриває вся родина. Він, начебто, бідний пенсіонер, на якому нічого немає, окрім пенсії, навіть машина синова, хата синова. Щоправда, донедавна займався будівельною діяльністю (був директором ФОП), мав лісопильне та стругальне виробництво, ще багато цікавого можна про його абсолютно «неприбуткові» види діяльності розповісти, та навіщо. І так зрозуміло – практично жебрак. Так і хочеться ще грошей позичити” – підсумувала обурена жінка.

Зараз дівчину очікує тривала реабілітація, аби відновити повноцінну дієздатність ноги та руки.

Людина, яка здійснила наїзд, такий собі Макар Володимир Борисович, виявляється робить це вже не вперше” – йдеться у дописі пані Анжели.

Відправ другу:
Залишіть коментар