Повістки на строкову військову службу закарпатцям надсилатимуть до 10 вересня

Повістки на строкову військову службу надсилатимуть до 10 вересня. Про це 2 вересня на брифінгу розповів начальник Ужгородського районного територіального центру комплектування Ігор Тищук, пише Суспільне.

За його словами, сам осінній призов триватиме до 30 грудня. В Ужгородському районі планують призвати 120 хлопців віком від 18 до 27 років. Строкову військову службу вони проходитимуть у підрозділах Збройних Сил України, Нацгвардії, Держприкордонної служби та Держслужби спецтранспорту.

“Усі юнаки, котрим на момент призову буде 18 років, викликаються й підлягають прибуттю до Ужгородського районного територіального центру комплектування для визначення ступеня їхньої придатності з метою призову на строкову військову службу, — сказав Ігор Тищук. — Юнаки, які на підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” мають право на відстрочку або звільнені від проходження строкової військової служби, зобов’язані до 1 жовтня подати відповідні підтверджуючі документи про надання їм права на відстрочку”.

До районів проведення операції об’єднаних сил юнаків, за словами Тищука, не відправлятимуть.

Відправ другу:
Залишіть коментар