Сімейний check-up від «Астра-Діа»: профілактика хвороб для всієї родини

Мережа лабораторій «Астра-Діа» розробила для своїх клієнтів спеціальну пропозицію. Її мета – привернути увагу до важливості профілактики та вчасної діагностики як запоруки міцного здоров’я у будь-якому віці. Для цього жінкам, чоловікам та дітям різного віку пропонують комплексні чекап-дослідження зі знижкою до 30%.

Яких проблем зі здоров’ям можна уникнути і скільки грошей на лікуванні зекономити, якщо вчасно проходити профілактику? Медики запевняють:регулярні аналізи та обстеження допомагають на ранніх стадіях виявити хвороби, запальні процеси й інші проблеми організму та вчасно почати лікування.

Є ряд хвороб, при лікуванні яких визначальне значення має саме час діагностики. До прикладу, одна найбільш розповсюджених жіночих хвороб – мастопатія. Лікувати її необхідно саме на ранніх стадіях: з часом форма мастопатії може змінюватися і можна не помітити утворення злоякісної пухлини в молочній залозі. Мастопатія швидко прогресує і ніколи не минає сама собою.

А найпоширеніша чоловіча хвороба – запалення передміхурової залози, або простатит, який не лікується, загрожує цілою низкою ускладнень, серед яких статева дисфункція та безпліддя.

Не слід забувати, що регулярні профілактичні огляди потрібні і жінкам, і чоловікам різного віку, і дітям.

А от щодо дітей, то тенденція така: зазвичай батьки ведуть дитину до лікаря тільки за нагальної потреби, при гострому перебігу хвороби. Лікують і забувають про лікаря до наступної хвороби, забуваючи про профілактику. Між тим, профілактичні огляди мають величезне значення для збереження здоров’я, а іноді й життя дитини. Вони допомагають виявити на ранніх стадіях деякі важкі хвороби, які протікають в дитячому віці майже безсимптомно. Наприклад, цукровий діабет, деякі генетичні захворювання тощо. Так само, багатьох проблем зі здоров’ям можна уникнути і людям похилого віку, якщо постійно тримати на контролі не тільки рівень тиску, а й ряд інших показників роботи організму.

“Астра-Діа” пропонує знижену вартість на комплексні дослідження для всієї родини. Скринінгові пакети для всіх членів сім’ї – від найменших до найстарших – покликані визначити найважливіші показники, якими послуговуються лікарі при обстеженнях. При замовленні chek-up пакетів для одного/двох членів сім’ї клієнт лабораторії економить 20%, для трьох – отримує 30% знижки від вартості пакету.

Відправ другу:
Залишіть коментар