У Виноградові відбулись урочисті заходи з нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку

У Виноградівській міській раді, 1 жовтня 2021 р., відбулись заходи з нагоди вшанування Дня ветерана та Дня людей похилого віку, повідомляють на сторінці Виноградівської міської ради.

Привітати ветеранів, засвідчити свою шану і повагу представникам старшого покоління, подякувати за їхню нелегку працю, мудрість, життєвий досвід та активну життєву позицію прийшли заступник міського голови Василь Тесличко, помічник-консультант народного депутата України Ігор Вантюх.

Також на заході з музичним привітанням виступили аматорський народний хоровий колектив ветеранів праці та викладач дитячої школи мистецтв ім.Б.Бартока Світлана Гнетило.

Затим заступник міського голови Василь Тесличко відповідно до розпорядження міського голови нагородив грамотами Виноградівської міської ради за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня ветерана:

Васильцюн Ганну Юріївну – голову первинної ветеранської організації с.Боржавське; Бігун Маргариту Юріївну – голову первинної ветеранської організації с.Букове та активістів народного хорового колективу ветеранів праці – Савчука Володимира Никаноровича, Копчу Олександра Івановича, Магариту Федора Павловича.

Відправ другу:
Залишіть коментар