"Астра-Діа" заперечує свою причетність до розповсюдження нелегальних сертифікатів

Гучна заява від народного депутата Віктора Балоги сьогодні почала поширюватися по регіональних ЗМІ з посиланням на сторінку депутата у Фейсбуці.

Йдеться про, нібито, розповсюдження працівницею лабораторії “Астра-Діа” “липових” міжнародних свідоцтв про вакцинацію від коронавірусної інфекції.

“Мене ці «хитро зроблені» вже дістали. Країна – один з лідерів за смертністю від Covid-19 в Європі, і зараз лише початок жовтня, а одні липові сертифікати штампують, а інші їх з радістю купують. Шановні, ви кого хочете надурити: себе, своїх друзів та колег чи, може, долю? Чи думаєте, що ці папірці врятують вас від смерті в разі складного перебігу хвороби?”, – пише народний депутат на своїй сторінці у Фейсбук.

Керівництво лабораторії відразу відреагувало на звинувачення нардепа та заявило про свою непричетність до розповсюдження нелегальних сертифікатів. Із текстом заяви можна ознайомитись на сторінці лабораторії.

Так само, зреагувала на звинувачення і медична директорка закладу Ольга Левчук на своїй фейсбук-сторінці, заявивши, що не має відношення до вакцинації як такої та до видачі документів про неї.

У своїй публікації Віктор Балога навів також текст звернення до МОЗ із проханням перевірити всю роботу лабораторії “Астра-Діа” на предмет протизаконних дій її працівників.

Керівництво закладу, у свою чергу, звернулося до правоохоронних органів, як потерпіла сторона й заявила про свою зацікавленість у цій справі та готовність до ретельного слідства та всіх необхідних експертиз.

Відправ другу:
Залишіть коментар