«Рідне Закарпаття» завжди на захисті інтересів громади!

Фракція «Рідне Закарпаття» в Ужгородській міській раді підвела підсумок вчорашньої сесії опублікувавши на офіційній сторінці у Фейсбук. Ось що міститься в публікації:

«На сесії міської ради наша фракція допомогла жителям ОСББ «Грушевсього 39»відстояти землю довкола їхнього будинку. Саме «Рідне Закарпаття» була ініціатором винесення цього питання на розгляд сесії. І саме сьогодні рішенням сесії було передано цю землю жителям.

Також, сесію відвідали мешканці будинку за адресою просп. Свободи 54 з проблемою земельного характеру і претензією до одного з депутатів ради. Депутати фракції «Рідне Закарпаття» завжди стоть на захисті інтересів жителів міста. Саме тому ми підтримали мешканців цього будинку та, щоб уникнути конфліктів, запропонували там встановити на спірній території дитячий майданчик за кошти міської ради. По цьому питаню сьогодні же було направлено протокольне доручення до департаменту міського господарства з вимогою розібратися в ситуації.

У міській раді сьогодні було оголошено про створення депутатської групи «Рівні можливості» до якої увійшов депутат нашої фракції Мирослав Горварт. Члени цієї групи братимуть спільну участь у соціальних ініціативах, покликаних привернути увагу до проблем дискримінації за гендерною ознакою, соціальним статусом чи релігійних чи расових переконань населення.

Серед низки багатьох соціальних та економічних рішень, депутатами ради було визначено, що день міста буде стабільно святкуватися на другі вихідні вересня, щоб не виникало більше плутанини та накладок організацією заходів приурочених цьому святу.

Дякуємо колегам за плідну спіпрацю!»

Відправ другу:
Залишіть коментар