На Закарпатті вшанували пам'ять полеглого героя прикордонника Віктора Шепентала

Як повідомляють на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в мережі Фейсбук Сьогодні – сьома річниця загибелі військовослужбовця Чопського прикордонного загону підполковника Віктора Шепентала. Він загинув 10 жовтня 2014 року у зоні проведення ООС. Тоді майор Шепентал виконував обов’язки заступника коменданта оперативно-бойової комендатури з логістики Чопського прикордонного загону.

Нагадаємо, що в районі селища Новотроїцьке Волноваського району Донецької області російські терористи обстріляли колону Держприкордонслужби України. Тоді було поранено п’ятеро прикордонників. Майор Віктор Шепентал отримав поранення, не сумісні з життям.

У Сваляві, де похований підполковник Шепентал, провели заходи зі вшанування пам’яті Героя. Прикордонники поклали квіти до могили Віктора Миколайовича.

Військовий капелан Чопського загону протоієрей Сергій Ємець звершив заупокійну літію за спочилим воїном. Після проповіді отець Сергій зазначив: «Ми повинні пам’ятати і шанувати ту велику жертву, яку Віктор Шепентал зробив заради миру у нашій державі. Він віддав найцінніше, що мав – своє життя. Все, що ми можемо зробити для нього тепер – це молитися. А також усіма своїми діями, вчинками, працею примножувати мир, спокій та добробут нашої держави”.

Відправ другу:
Залишіть коментар