На Ужгородщині влаштували благодійний вечір на підтримку онкохворої 5-тирічної закарпатки Кіри Зайцевої (ВІДЕО)

Благодійний вечір на підтримку онкохворої 5-тирічної закарпатки Кіри Зайцевої організували в одному із закладів Ужгородщини.

Для лікування гострого лейкозу в одній з клінік Чехії, що згодилася взяти маленьку пацієнтку, потрібно оплатити рахунок у 150 тисяч євро. Частину суми вже зібрали, проте цього поки не достатньо, і такі гроші просто непідйомні для родини. Тому підключилися благодійники і влаштували аукціон.

Любов врятує життя! – під таким гаслом організували благодійний аукціон на підтримку Кіри Зайцевої, що у свої п’ять рочків уже мужньо бореться з онкологічною хворобою. До заходу долучилося понад сотня закарпатців.

Три десятка різноманітних лотів представлені на аукціоні та культурно-розважальна програма для учасників -приємне та корисне поєднали в одному заході організатори вечору. Серед були й особливі.

150 тисяч євро – таку суму потрібно зібрати для лікування гострого лейкозу Кіри. Одна з клінік Чехії згодилася взяти маленьку закарпатку, що зараз перебуває в лікарні в Києві. Для родини це не підйомна сума. Утім вже частину грошей вдалося зібрати, а цей захід ще на крок наблизить дівчинку до одужання.

Майже 205 тисяч гривень вдалося зібрати протягом вечора. Родина Зайцевих вдячна усім, хто долучився до благодійного аукціону.

Кажуть, вірять у те, що все буде добре за такої підтримки небайдужих краян!

Подробиці в сюжеті М-Студіо:

Відправ другу:
Залишіть коментар