В Ужгороді вшанували пам'ять загиблих українських бійців

Квіти до Меморіалу пам’яті загиблим, котрі віддали своє життя за суверенітет та територіальну цілісність України, та до могил загиблих в АТО, поклали 14 жовтня військові, представники правоохоронних органів та містяни в Ужгороді. Про це розповіла кореспондентка Суспільного з місця події.

Присутні вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання. Разом заспівали Державний Гімн України.

Мар’яна Тимощук прийшла вшанувати пам’ять загиблих воїнів. Жінка каже: “Для мене це свято є дуже значним, оскільки я багато років в армії. Сьогодні (14 жовтня, — ред.) я прийшла вшанувати пам’ять моїх побратимів, котрі віддали своє життя за нашу країну. Обов’язково його (свято День захисників і захисниць України, — ред.) треба відзначати, треба розказувати нашим нащадкам, дітям, про цей подвиг, який зараз зробив наш український народ”.

Учасник бойових дій Олександр Тельнов прийшов вшанувати пам’ять побратимів.

“Це свято уособлює в собі розуміння захисту українського народу, української держави. Це свято всіх захисників, не тільки військових, а всіх, тому що і поліція, і ДСНС та військові – всі брали участь в Антитерористичній операції, а пізніше в Операції Об’єднаних Сил. Вшанування пам’яті загиблих – це наш обов’язок, наш обов’язок перед тими, хто поклав життя за наше майбутнє”, — розповів Олександр.

Відправ другу:
Залишіть коментар