23-24 жовтня в центрі Ужгорода розгорнуть мобільний пункт щеплення

Цими вихідними, 23 – 24 жовтня, на площі Театральній в Ужгороді кожен охочий зможе імунізуватися проти COVID-19 в мобільному пункті щеплення, повідомляють на сторінці Закарпатської ОДА.

«В обласному центрі спостерігаємо високі темпи імунізації, тому для краян функціонуватиме додатковий мобільний пункт щеплення. Такий осередок уже працював на площі Шандора Петефі і ця ініціатива виявилася результативною», – зауважив голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков.

Очільник області повідомив, що ця локація пілотна. Тут буде доступна вакцина Pfizer/BioNTech, яку зберігатимуть у належних умовах.

Пункт функціонуватиме у ці вихідні, а якщо ж населення буде активно імунізуватися, то він продовжить свою роботу й надалі.

«Важливо створювати максимально зручні умови для проведення щеплень. У погожі вихідні дні на площі Театральній досить людно, тож ми розраховуємо на високі темпи вакцинації», – зазначила регіональна координаторка вакцинальної кампанії від COVID-19 в Закарпатській області Вікторія Тимчик.

Мобільний пункт працюватиме 23 та 24 жовтня з 10:00 до 16:00.

Відправ другу:
Залишіть коментар