Тищенко назвав закарпатських героїв АТО та ООС іноземними військами та сепаратистами

Депутати Закарпатської облради на сесії у четвер 28 жовтня проголосували за дострокове припинення повноважень свого голови Олексія Петрова, який представляє партію “Слуга народу”, пише Сайт міста Ужгород.

Рішення вступило в силу, було оприлюднено на сайті обласної ради та набрало законної чинності.

Ще перед початком історичної сесії біля будівлі облради на площі Народній в Ужгороді відбувся мітинг медиків та бібліотекарів, які виступали проти реорганізації та об’єднання комунальних лікарень та бібліотек.

Разом з освітянами та лікарями своє невдоволення Олексієм Петровим прийшли висловити і герої війни на сході, політрепресовані та учасники Афганської війни.

Позиція учасників АТО та ООС щодо Петрова була зумовлена двома факторами: вигнанням з приміщення належного облраді Закарпатської організації політв’язнів та репресованих, ліквідацією Петровим проекту «Реабілітовані історією» та намаганням влади ліквідувати обласний госпіталь ветеранів війни.

Після сесії нардепи Микола Тищенко та Михайло Лаба заявили, що почули ветеранів війни та зробили висновки і працюватимуть на їх благо.«Ми почули ті питання, які нам задавали наші герої, ветерани АТО, наші герої ветерани Афганістану, ми Вас почули», – повідомляв у відео Тищенко.

Однак через два дні, зрозумівши, що бій за обласну раду він програв та впав лицем в багнюку перед Офісом Президента, де він щотижня відзвітовувався про повний контроль над ситуацією, Тищенко вирішив назвати сесію облради переворотом, а героїв України – сепаратистами, схожими на тих, що захоплювали владу у Слов’янську.

На відеозаписі у властивій йому нерозбірливій формі Микола описав минулу сесію Закарпатської обласної ради, де він побачив і сепаратизм, і військові формування інших країн, і штурм будівлі, і зброю та інші чудеса.Власне, пропонуємо подивитися і послухати саме відеозвернення – для підняття настрою, бо воно дійсно записане в стилі стендапу і комічне за змістом.

Телеграм канал «Темний лицар» назвав нардепа партизаном.

Відправ другу:
Залишіть коментар