Виноградів отримає додаткові кошти з держбюджету на розвиток

Виноградів отримає додаткове фінансування у вигляді субвенції з державного бюджету на проєкти соціально-економічного розвитку. Про це повідомив народний депутат України Владіслав Поляк.

«На розвиток Виноградівської громади залучено додаткові 10 млн грн!» – зазначив політик у дописі у соцмережі.

За його словами, додаткові 3 млн 45 тис грн

Субвенції передбачено на дофінансування проєкту з благоустрою території прилеглої до будівлі виноградівської поліклініки з влаштуванням автопаркінгу.

«Також нам вдалося переконати владу у виділенні 6 млн 950 тис грн на ремонт вулиці та площі Миру.

Амбітний проєкт реалізовують за участі європейських партнерів, які оплачують основну частину ремонту, а саме завдяки цій субвенції наше місто зможе оплатити свою частку у співфінансуванні робіт.

До слова, наразі Виноградів – єдине місто на Закарпатті, де комплексно проводять капремонт центральної частини міста!» – зазначив Владіслав Поляк.

Нагадаємо, кілька днів тому нардеп повідомив про виділення 43 млн 712 тис грн на ремонт вулиці Комунальної у Виноградові, а у липні вдалося дофінансувати на 9.34 млн грн роботи по дорозі Виноградів-Олешник.

Водночас, коли ідеться про реалізацію проєкту за державний кошт, перш ніж постане готовий об‘єкт, треба витримати чимало процедур і бюрократичних моментів.

«Коли роботи проводять за кошти бюджету, то на шляху у громади постає ще й безліч бюрократичних моментів.

Розробка проєкту, проходження експертизи, оголошення тендеру та проведення робіт, коштів на які постійно треба добиватися в уряду!

Наша громада пройде усі кроки завдяки вам – небайдужим містянам та українським платникам податків», – зауважив Владіслав Поляк.

Відправ другу:
Залишіть коментар