На Закарпатті запрацювали ще три поліцейські станції

2 листопада, у ще двох територіальних громадах краю запрацювали три поліцейські станції. Йдеться про Тячівську територіальну громаду: там нові пункти безпеки розташовані у селах Руське Поле та Лази; та Солотвинуську ТГ з поліцейською станцією у Нижній Апші, повідомляють на сайті Національної поліції.

Четверо поліцейських нестимуть службу, живучи на території громад. Це дозволить їм не лише якнайшвидше реагувати на повідомлення, але й бути обізнаними з проблемами громадян. Забезпечені п’ятьма службовими автомобілями офіцери матимуть змогу оперативно допомагати жителям і найвіддаленіших куточків району.

«Ми з колегами працюємо за принципом «бути поруч/допомогти/ попередити», – розповідає поліцейський офіцер Тячівської територіальної громади Юрій Сабадош».

Знаючи кожну родину, яка проживає на території обслуговування, співпрацюючи з дільничними та місцевою владою, поліцейські не лише оперативно реагуватимуть на виклики, а й, перш за все, здійснюватимуть профілактичну роботу і задля безпеки людей працюватимуть в режимі «24/7».

Відправ другу:
Залишіть коментар