У Виноградові на благодійному концерті збирали кошти для маленької виноградівчанки

У четвер, 4 листопада, у Виноградівському міському будинку культури відбувся благодійний вечір, метою якого було зібрати кошти для проведення операції маленькій мешканці Виноградова.

Лікарі поставили Златці Дудаш важкий діагноз: двохстороння мікротія, лівобічний стеноз слухових проходів та глухота. Щоб дитина змогла жити у світі, повному чарівних звуків, їй потрібна термінова операція. Заради цього і організували концерт, щоб небайдужі мешканці змогли допомогти родині зібрати кошти на встановлення імплантату ВАНА.

Захід пройшов за підтримки народного депутата України Владіслава Поляка, спільно з Виноградівською міською радою, громадськими організаціями «Рух підтримки закарпатських військових – Виноградів» та «Я чую з кохлеар». Участь у ньому взяли релігійні громади Виноградівського деканату Мукачівської греко-католицької єпархії, Закарпатське обласне об’єднання українських церков віри євангельської, Виноградівська церква Адвентистів сьомого дня, Реформатська церква, Виноградівська мистецька школа ім. Бели Бартока.

Після концерту розчулена мама поділилися емоціями і подякувала організатор і всіх, хто долучився до участі в заході, адже необхідну суму на лікування вдалося зібрати.

«Хочу висловити слова подяки народному депутату України Владіславу Поляку за ініціативу у проведенні заходу, всім керівникам та колективам установ, підприємств, банків та організацій Виноградівської територіальної громади за ваші благодійні внески. Ми із Златкою можемо готуватися до операції. Я вірю, що вже скоро моя донечка буде чути і говорити, зможе складати слова подяки Богу і молитися за всіх добрих людей, які подарували їй майбутнє», – сказала Тетяна Дудаш.

Відправ другу:
Залишіть коментар