Вийшов із коми, але поки що зовсім не реагує: маленькому хлопчику із Виноградова потрібна допомога

Попередньо Zak-insider писав, що маленький 7-місячний Вадим Плешинець з Виноградова знаходиться у Мукачівській обласній дитячій лікарні, в реанімації, в комі у дуже важкому стані. В лікарні взяли пункцію, зробили МРТ і поставили діагноз “Менінгоенцефаліт”.

Мама хлопчика повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, що Вадим ИК вийшов із Коми, але поки що зовсім не реагує. Попереду на хлопчика чекає операція. Мама благає всіх небайдужих допомогти у подальшому лікуванні синочка.

“Привіт усім.Безмежно дякуємо всім хто нас підтримує та допомагає нам.Дякуємо за ваші щирі молитви, за ваше не байдуже серце
Наш синочок, наш Ангелик вийшов із коми, але поки що зовсім не реагує, мені дуже важко дивитися як моя дитина страждає, ми і досі не можемо повірити що це проходить з нами, я би все віддала тільки б моя дитина була здорова, щоб він був такий, яким був до 7-ми місяців, активний, веселий хлопчик, сенс нашого життя, але ця сувора правда і реальність, не дає мені спокійно бути навіть хвилини

Ми дуже хвилюємось, що нас чекає попереду, адже лікарі розводять руками, коли я питаю: чому та від чого це трапилось з ним?
Що нас чекає попереду тільки один Бог знає.

Вадімчик був переведений з реанімації на неврологічне відділення, взяли повторно пункцію, і зробили МРТ. Нажаль, хвороба прогресує і дає свої наслідки, і тому нам будуть робити операцію.

Операція буде на голові, Шлунтування, так як після перенесеного менінгіту є багато рідини в мозочку і вона давить на всі ділянки мозгу і дитина починає судомити. Ми від щирого серця просимо вас про щирі молитви за нашого ангелочка, віримо і надіємося що з вашою і Божою поміччю, нам вдасться подолати цю страшну хворобу.
Просимо вас підтримати нас у подальшому лікуванні нашого синочка”,-йдеться в дописі.

Реквізити для допомоги:
Картка приват банку: (мама) Плешинець Маріанна
5168 7554 6559 7983

Відправ другу:
Залишіть коментар