Профілактичний рейд дотримання пожежної безпеки провели рятувальники в одній із закарпатських ТГ

Чи дотримуються правил пожежної безпеки у Полянській громаді перевіряли рятувальники. Про це повідомив Заступник начальника ДСНС області Василь Голиш. За його словами, перевірили два навчальні заклади та 78 приватних будинків.

Зокрема, відвідали малозабезпечені й багатодітні сім’ї, а також людй, які живуть самі. В їхніх оселях встановлювали димові сповіщувачі. Перевірки провели проводили в селах Поляна, Голубине та Плоске та Плоский потік Мукачівського району.

Профілактичні рейди рятувальники проводили спільно із соціальними працівниками Полянської селищної ради. Їх розділили на чотири групи.

Заступник начальника ДСНС Закарпаття із запобігання надзвичайним ситуаціям Василь Голиш каже: провели такий рейд, оскільки цього року зросла кількість пожеж у порівнянні з минулим: за 11 місяців виникло 1904 пожежі проти 1890 минулого року.

“Прямі матеріальні збитки від пожеж склали 66 мільйонів гривень, побічні – 191 мільйон гривень. З цього економічні втрати від пожеж склали понад 257 мільйонів гривень. У цьому році вже загинуло на пожежах 46 осіб проти 30 минулого року. Кількість травмованих в цьому році зменшилася: цього року – 20 проти 27 минулого року”, — розповів він.

За словами Василя Голиша, рятувальники такі рейди будуть проводити і в інших районах області. Наступний – у Хустському.

Подробиці в сюжеті Суспільного Закарпаття:

Відправ другу:
Залишіть коментар