"Prevention" виключили з переліку медзакладів, які проводять щеплення проти COVID-19 на Закарпатті

На Закарпатті медичний заклад, у якому створили “кабінет анонімної вакцинації”, виключили з переліку закладів охорони здоров’я, які проводять щеплення проти COVID-19. Про це 10 грудня на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, пише Суспільне Закарпаття.

За його словами, медзаклад виключили з переліку 9 грудня.

“Є заклади, працівники яких не читають алгоритми міністерства і не чують попереджень. Вони свідомо порушують ліцензійні умови провадження медичної діяльності, тому будуть покарані. Вчора (9 грудня, — ред.) один заклад на Закарпатті я виключив з переліку закладів охорони здоров’я, які проводять щеплення проти COVID. Відсьогодні в заклад заборонено передавати вакцину закуплену за кошти держбюджету або доставлену в рамках глобальної ініціативи COVAX”, — повідомив Ляшко.

Міністр охорони здоров’я додав: додатково цей заклад проінспектує комісія на предмет дотримання ліцензійних умов.

Заступник голови Ужгородської РДА, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Ужгородського району повідомив Суспільному: розпорядження про те, що 10 грудня внесли зміни до переліку надавачів медичних послуг визначених для забезпечення вакцинацію від COVID.

“У розпорядженні вказано: виключити з переліку надавачів медичних послуг, які проводять вакцинацію ТОВ “Prevention”. Відповідно до розпорядження надішлю їм інформацію для виконання і виключати заклад як надавача медичних послуг, який здійснює вакцинацію на території Ужгородського району”.

Наразі на території Ужгородського району, за словами Віталія Дупина, є 15 закладів, які надають медичні послуги з вакцинації. “У зв’язку з сьогоднішніми змінами, залишиться 14 надавачів медичних послуг визначених для забезпечення вакцинацію від COVID”.

Відправ другу:
Залишіть коментар