Спалахнула проводка: подробиці загорання пасажирського автобусу на Закарпатті (ФОТО)

Закарпатські патрульні спільно з рятувальниками вчасно загасити полум’я у автобусі, що зайнявся, здійснюючи перевезення, повідомляють на сторінці патрульної поліції Закарпаття в мережі фейсбук.

Ця подія трапилася сьогодні, близько 13-ї години, на дорожній станції “Нижні Ворота”. Патрульні, які перебували на посту, помітили автобус, який рухався з Мукачева у бік Воловеччини і з нього йшов дим. Інспектори одразу зупинили автобус і повідомили про це керманича. Відкривши моторний відсік, охоронці порядку виявили загорання.

Один з поліцейських одразу підбіг до дверей автобуса і почав виводити звідти пасажирів. Окрім того, він зателефонував рятувальникам, щоб повідомити про пожежу. У цей час інший патрульний схопив вогнегасник і намагався приборкати полум’я.

Згодом на місце події прибули рятувальники, які остаточно локалізували полум’я. Виявилося, що в автобусі трапилися неполадки із проводкою і вона спалахнула. На щастя, патрульні недопустили, аби хтось із пасажирів постраждав.

Дякуємо патрульним Юрію Кохану, Святославу Русину та Марині Анталовській та рятувальникам за злагоджені дії та допомогу людям!

Відправ другу:
Залишіть коментар