Дівоча футбольна команда СДЮСШОР Ужгород здобула срібло на турнірі в Угорщині

Дівоча команда СДЮСШОР Ужгород здобула срібні нагороди на футбольному турнірі в Угорщині. Про це повідомили на сайті Закарпатської асоціації футболу, пише Суспільне Закарпаття. Змагання проходили в Готвоні, завершилися 9 січня.

Участь у турнірі взяли команди з Словаччини, Угорщини та України (“Spartak” Trnava, “Uherske Hradiste”, “Ferencvarosi”, “Pecsi” та FC “Hatvan”).

Учасниці змагалися за коловою ситемою кожен з кожним. Закарпатський колектив здобув три перемоги (1:0 над FC “Hatvan” і “Uherske Hradiste” і 2:1 над “Spartak” Trnava), один раз зіграли внічию (з “Pecsi” 1:1), мінімально поступилися переможцю (0:1 із “Ferencvarosi”) і посів підсумкове друге місце.

“Особливо напруженим видався завершальний поєдинок зі словацькими ровесницями. У разі поразки закарпатки фінішували б четвертими, за нічиєї – третіми й з урахуванням виграшу стали б другими. Наші дівчата в ході поєдинку поступалися 0:1 та все ж здобули вольову перемогу 2:1”, — йдеться у публікації на сайті Закарпатської асоціації футболу.

Готувала команду СДЮСШОР Ужгород тренерка Крістіна Костевка, якій допомагали Анастасія Сірмай (ексгравчиня “Житлобуд-2” Харків) та Вікторія Рапа (захищала кольори “Житлобуду”).

Відправ другу:
Залишіть коментар