Родині з Ужгорода, у якої згоріла квартира, потрібна фінансова підтримка

Волонтери Закарпаття просять допомогти сім’ї з Ужгорода, яка проживає на вулиці Легоцького, зі збором коштів на відновлення квартири після пожежі, яка сталася вчора, 15 січня. Про це інформують на сторінці “Волонтери Закарпаття” в соцмережі фейсбук.

“Бабуся допомагає дочці з вихованням онука з аутизмом, сім’я не має фінансової можливості оплатити ремонт і просить допомоги”,-йдеться в дописі.

Реквізити для допомоги:

Панько Лідія Василівна
4149 4993 9455 2945 Приватбанк

Нагадаємо, повідомлення про займання в квартирі на вул. Легоцького, що в м. Ужгород до рятувальників надійшло о 14:35 15 січня. Горіла квартира на третьому поверсі девятиповерхового житлового будинку. Для її ліквідації до місця було направлено три одиниці техніки від 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород, повідомляють на сайті ДСНС Закарпаття.

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено близько 22 кв.м. помешкання. Довелося діяти оперативно, адже існувала загроза для життя мешканців. Працівники ДСНС розділилися на групи: одні займалися гасінням пожежі, а інші розпочали евакуцію жильців з верхніх поверхів. Загалом було евакуйовано 20 чоловік. Також, зайшовши в коридор палаючої квартири, рятувальники виявили власницю помешкання та її дочку з дитиною. Їх негайно було виведено на із небезпечної зони.

Відправ другу:
Залишіть коментар