Білборди заполонили місто: Ужгород має підняти ціну на розміщення білбордів і сітілайтів у 3 рази - Глагола

Відповідний допис опублікував депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола на своїй сторінці у соцмережі фейсбук.

Міський обранець вважає, що білборди заполонили місто і саме час підійняти вартість за розміщення реклами в межах Ужгорода.

“Останній раз плату за розміщення таких рекламоносіїв Ужгород підіймав ще у 2013 році – аж 9 років тому. З того часу кілька разів росли ціни на квиток в автобусі, ціни на воду та інше, але для рекламників усе стабільно. Наприклад, у сусідньому Мукачеві за цей час вартість зростає до 40 грн /м2.”, – йдеться у дописі

За словами Віталія Глаголи, він звернувся із запитом до мера Ужгорода Богдана Андріїва з вимогою підняти вартість на розміщення рекламоносіїв у місті у 3 рази.

“Можливо хоч тоді стане менше вільних площин із яких звисає зідрана реклама. Згідно з реєстром в Ужгороді 356 білбордів і 125 сітілайтів. Усі ці білборди і сітілайти приносять в бюджет міста тільки 1,4 мільйона гривень. Могли отримати втричі більше і зробити кілька доріг. Я слабо вірю в те, що офіційна кількість рекламоносіїв відповідає реальній. Їх точно більше. Тому крім підняття ціни ініціюю інвентаризацію рекламоносіїв у місті.”, – йдеться у дописі

Насамкінець, депутат наголосив, що усі самовільні білборди й сітілайти у місті, мають бути демонтовані у примусовому порядку.

Відправ другу:
Залишіть коментар