Став мільйонером за один вечір: закарпатець виграв турнір з покеру

Загалом за 10 днів у турнірах масштабної live-серії PokerMatch UA Millions Grand Opening було розіграно понад 19,5 мільйона гривень. Як пише Ungvar.info, про це повідомляє Tribuna.

У Києві завершилася масштабна Live-серія PokerMatch UA Millions Grand Opening, яка проходила у столичному Premier Palace Hotel. У рамках івента покеристи з різних країн розіграли майже 20 млн гривень призових.

У турнірах взяли участь не лише відомі українські спортсмени, а й покеристи зі США, Ізраїлю, Грузії, Білорусі, Норвегії, Латвії, Литви, Німеччини та інших країн.

Переможцем турніру PM Millions Lets Fight став спортсмен з Грузії Генрі Хачапурідзе, а у турнірі хайролерів Progressive Heavyweight KO перемогу отримав Михайло Любашко з Білорусі. Українець Максим Роньшин вирвав перемогу одразу у двох турнірах серії — з Холдему та Омаху.

Найвидовищнішим і найочікуванішим був турнір PokerMatch UA Millions Main Event, фіналісти якого боролися за перемогу більше шести годин. Турнір зібрав 316 входів з бай-іном 20 тис. гривень, а призовий фонд становив понад 5 млн гривень. Переможцем турніру став регуляр PokerMatch Сергій Попович, якому вдалося стати мільйонером лише за один вечір.

Відправ другу:
Залишіть коментар