Там проживає 10 мільйонна діаспора українців: Голова Закарпатської ОДА пояснив свої слова про «братів у Росії»

Окремі суб’єкти поширюють у мережі вирвану з контексту інформацію про мій виступ під час сесії обласної ради й подають її у маніпулятивній формі.

Про це голова Закарпатської ОДА Віктор Микита повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Щодо вислову «…і там проживають наші брати», то хочу нагадати вищевказаним особам, що на території РФ проживає 10 – ти мільйонна українська громада, яка перебуває під постійним інформаційним тиском країни-агресора. І від того, що вони з різних причин сьогодні живуть на території Росії, можливо мають громадянство та важко працюють для того, щоб прогодувати родини – українцями вони бути не перестали. Тому для них сьогодні має звучати риторика об’єднання, а не риторика погроз. Вони – частина України, частина нашого народу, яка сьогодні проживає в інших територіальних межах.” – йдеться у дописі Віктора Микити.

“А щодо провокацій та маніпуляцій – ми звикли до цього, розуміємо мету цих суб’єктів послабити виконавчу владу на місцях та дискредитувати органи державної влади. Ми знаємо, хто ви і які у вас наміри. У вас нічого не вийде. Слава Україні! Героям слава!”, – додав голова Закарпатської ОДА.

Відправ другу:
Залишіть коментар