На посту "Нижні Ворота" черга — 10 км. Як ще потрапити на Закарпаття

На блокпосту “Нижні Ворота” на в’їзді в Закарпатську область 10-кілометрова черга. Про це 26 лютого на брифінгу розповів голова обласної військової адміністрації Віктор Микита, пише Суспільне.

“Я проводив нараду з представниками правоохоронних органів, і ми обговорили питання щодо прискорення контролю, збільшення кількості особового складу на КПП “Нижні Ворота” та на інших в’їздах на територію області”, — повідомив голова ОВА.

“Вже є значне комплектування військовослужбовців територіальної оборони. Я дуже вдячний нашим громадянам, в нас черги у військкоматах. Тому з кожною годиною ми покращуємо функціонування правоохоронних органів у плані контролю і надіємось на безперешкодний, більш швидкий заїзд на територію області громадян, які хочуть залишитись тут або покинути територію України”, — розповів Віктор Микита.

Як ще потрапити на Закарпаття

Речниця служби автомобільних доріг в області Ані Нікогосян повідомила Суспільному: “До Закарпаття можна заїхати зі сторони Івано-Франківська — дорога Н-09 ( Мукачево-Івано-Франківськ-Львів) через Яблунецький перевал. Р-21 (Долина-Хуст) — через Торунський перевал. Зі сторони Львова — дорога Н-13 (Львів-Самбір-Ужгород) — через Ужоцький перевал”.

За словами речниці, нараз усі дороги проїзні.

Відправ другу:
Залишіть коментар