Зеленський оголосив про створення "Інтернаціонального легіону" тероборони

Президент Володимир Зеленський закликав іноземних громадян долучатися до опору російським військам в Україні. З іноземців, які виявлять бажання долучитися, буде створено окремий Інтернаціональний легіон територіальної оборони, пише Суспільне.

“Згідно з Положенням про проходження військової служби у Збройних силах іноземцями та особами без громадянства, затвердженим указом президента України від 10 червня 2016 року № 248, іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ”, — повідомили у пресцентрі Офісу президента.

Зокрема, на основі цього документу, усім іноземцям, які виявляють бажання долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки, керівництво України пропонує приїхати до нашої держави й поповнити ряди Сил територіальної оборони. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України.

“Це й буде ключовим свідченням вашої підтримки для нашої країни”, — наголосив Зеленський.

Для запису в Інтернаціональний легіон та щодо всіх деталей охочі мають звертатися до аташе з питань оборони Посольства України у своїй державі, а повну інформацію буде розміщено на сайтах посольст

Відправ другу:
Залишіть коментар