Зірки на Закарпатті: Кого зі знаменитостей помітили в області (ФОТО)

Закарпаття гостино приймає в нелегкий час вимушених переселенців з усієї України .Серед тих, хто покинув свої домівки чимало селебрітіс вітчизняного шоу-бізнесу.

Про це пише Mukachevo net.

Олександра Заріцька (гурт Kazka)

Олександра одна з перших прибула на Закарпаття та одразу долучилася до допомоги ЗСУ. Разом з місцевими жителями у Берегові, Саша плела маскувальні сітки для військових.

Олексій Дурнєв

Відомий український комік та майстер сарказму, рідне місто якого Маріуполь, оселився в Мукачеві та створив телеграм канал «Боже, яке кончене» https://t.me/bozhejakekonchene. На каналі можна ще раз переконатися в зомбованості та нездатності до адекватного мислення громадян Росії. Щоб продовжувати працювати, Олексій орендує знімальний павільйон на одному з місцевих телеканалів.


Віктор та Катерина Павлік

Співак та його дружина блогерка теж приїхали до Мукачева. Катерина активно займається волонтерством. А Віктор у стінах Мукачівського Палацу культури і мистецтв записав нову патріотичну пісню.

В Мукачівському Палаці культури та мистецтв свою творчість записала і Наталя Могилевмька. Пісня має назву «Кажемо НІ, жахливій війні».

До рідного Закарпаття повернулися учасники гурту «Без обмежень».

Ще на Закарпатті бачили Андрія П’ятова капітана національної збірної по футболу, співачку Олю Полякову, акторів «Дизель шоу» та інших українських зірок.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу: