БФ "Едельвейс" з іноземними партнерами зібрали кошти на допомогу закарпатським військовим

Волонтерка благодійного фонду “Едельвейс” Химинець Марія, яка зараз навчається у Віденському університеті прикладних мистецтв, з новозеландськими партнерами Valhalla Nz зібрали кошти з продажу футболок та світшотів з власними авторськими малюками на допомогу ЗСУ. Про це повідомляють на сайті фонду.

Продукція реалізовувалася в Новій Зеландії на ресурсі партнерів Valhalla Nz. В ілюстраціях Марії використовувалась виключно українська тематика.

Зібрані гроші в сумі 2000$ надійшли на рахунок Фонду. Решта коштів в сумі 1000$ пожертвувала родина Єрусалим Хайлі (Eyerusalem Haile, Шарлотт, Північна Кароліна). Єрусалим працювала у 2015-2017 роках у Корпусі Миру в Україні та мешкала в родині Химинців в місті Ужгород. Сьогодні висловлює активну підтримку українцям.

Наш партнер, ужгородець Ярослав Андрусь, який зараз проживає у Празі, допоміг на зібрані кошти замовити та придбати три сучасні тепловізори (на фото).

Закуплене обладнання вже передано до розвід роти 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади з Закарпатської області, яка зараз виконує бойові завдання в самих гарячих точках війни.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар