Ворог завдав ракетного удару на Львівщині: є постраждалі

Ввечері, 1 червня, на території Стрийського району Львівської області пролунали вибухи. Цю інформацію підтвердив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

“На Львівщині дійсно пролунали вибухи. У Стрийському районі. Залишайтеся в укриттях. Щойно можна буде, повідомлю більше”, — повідомив начальник ОВА.

Згодом Максим Козицький уточнив, що за попередньою інформацією Росія завдала удар по транспортній інфраструктурі.

“Ракетний удар по об’єкту транспортної інфраструктури. Інформації про загиблих на цей момент немає”, — пише начальник ОВА.

Станом на 00:04 стало відомо про п’ятьох поранених. За словами Максима Козицького, їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життю немає.

Голова правління АТ “Укрзалізниця” Олександр Камишін зазначив, ступінь пошкодження інфраструктури наразі встановлюють.

“Російські війська вчергове вдарили по залізничній інфраструктурі на Львівській залізниці. Ступінь пошкодження інфраструктури виясняємо. Постраждалих серед залізничників немає. Затримуються три пасажирські поїзди. Вони знаходяться в безпечних місцях, пасажирам нічого не загрожує. І на всякий випадок уточнюю: інформація про удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності”, — каже Олександр Камишін.

В телеграмі “Укрзалізниці” оголосили про затримку поїзду № 30 “Ужгород — Київ”, № 13 “Солотвино — Київ” та № 145 “Львів — Ужгород”.

Відправ другу:
Залишіть коментар