В Ужгороді відбудеться матч на підтримку ЗСУ: «Легенди футболу» - «Збірна зірок»

ФК «Минай» запрошує представників ЗМІ на благодійний матч за участю відомих українських футболістів та зірок шоу-бізнесу. Зібрані кошти будуть перераховані на потреби Збройних сил України.

Матч відбудеться 12 червня о 15:00 на стадіоні «Минай» в Ужгороді.

Учасник матчу, екс-футболіст «Карпат» та «Минаю» Михайло Кополовець:

«Футбол має об’єднатись навколо допомоги українським військовим. Зараз кожна людина на своєму місці має працювати на благо України. Якщо кожен із нас зробить свій маленький внесок, шансів перемогти нас не буде ні у кого. Наші воїни щоденно ризикують життям заради своєї землі і мирних людей. Ми пишаємось українськими бійцями і раді зробити свій внесок у цю визвольну боротьбу».

Команда «Легенд футболу»:

Євген Селезньов, Василь Кобін, Тарас Михалик, Михайло Кополовець, Юрій Максимов, Олексій Полянський, Валентин Слюсар, Олег Допілка, Матвій Бобаль, Едуард Цихмейструк та Владислав Микуляк.

Команда «Збірної зірок»:

ведучий Олександр Педан, співак Tamerlan, дует TVORCHI, блогер мільйонник Мурафа, ведучий та продюсер ТК «Футбол» Олександр Денісов, журналісти Тігран Мартіросян та Мирослав Небесник, стендапер Роман Щербан, креативний продюсер та ведучий «Просто Футболу Podcast» Фелікс Ардельянов, засновник та автор «Брутального Футболу» Василь Максимів, актор та гуморист Костянтин Трембовецький, актор та співзасновник «Мамахохотала» Євген Янович, керівник «Хлопці із Закарпаття» Олександр Олень, режисер фільму «Мої думки тихі» Антоніо Лукіч, ведучий Олександр Свергун.

Керуватимуть зірковими командами легендарні футболісти київського «Динамо» і тренери збірної України.

Олександр Заваров ― тренер «Легенд футболу».

Справжня легенда європейського футболу, екс-гравець славетного Динамо 80-х і туринського «Ювентуса», гравець який завдяки своїй швидкості та техніці розривав всю Європу.

Досягнення

– Чемпіон СРСР: 1985, 1986.
– Віце-чемпіон Європи: 1988.
– Кубок СРСР 1981, 1985, 1987.
– Кубок Кубків: 1986.
– Кубок УЄФА: 1990.
– Кубок Італії: 1990.
– Учасник чемпіонатів світу з футболу 1986 та 1990.

«Легенди футболу» ― сьома команда у тренерській кар’єрі Олександра Анатолійовича. Першим професіональним клубом для Заварова-тренера став швейцарський «Віль». З українських він керував харківський «Металіст» та столичний «Арсенал».

Уродженець Ужгорода Йожеф Сабо ― тренер «Збірної зірок».

Досягнення

Гравець
– Чемпіон СРСР: 1961, 1966, 1967 і 1968.
– Віце-чемпіон СРСР :1960, 1965, 1969.
– Володар Кубку СРСР: 1964 та 1966.
– Учасник чемпіонату світу 1962,1966.
– Півфіналіст чемпіонату світу: 1966.
– Бронзовий призер Олімпіади-1972.
– Фіналіст кубка кубків 1972.
– Володар призу «за найкрасивіший гол» 1972.

Тренер
– Чемпіон України: 1994, 1996.
– Володар Кубку країни: 1996, 2005.

До «Збірної зірок» Йожеф Йожефович керував чотирма клубами («Зорю», СКА Київ, «Динамо» та «Дніпро») та провів 32 гри у якості головного тренера національної команди. Під керівництвом Сабо грали Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Сергій Ребров та інші зірки українського футболу.

Секретний гість заходу – фіналіст Ліги Європи 2015, тренер ФК «Металіст» та ФК «Дніпро» Мирон Маркевич.

Вартість квитків:

– 250 ₴ при купівлі онлайн на сайті ФК «Минай» та Контрамарки;
– 350 ₴ в день матчу.

Відвідування благодійної гри – реальна й ефективна допомога бійцям, які вже понад 100 днів захищають нашу країну. Приходьте на стадіон «Минай» у неділю – зробіть свій внесок у перемогу над окупантом.

Організатори благодійного заходу:
ФК «Минай», «Просто Футбол Podcast», УАФ.

Партнери:
Ukraine Helpers, дика вода Закарпаття «Крайна», готель «Ужгород», Gentlemen таксі, Uzhnet BRAND, готель «Камелот», «Київ Бар».

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу: