У боях за Україну загинув ужгородець Руслан Ференці

Стало відомо про загибель ужгородця Руслана Ференці 1981 р.н.

Військовий мужньо загинув в бою, повернувшись у стрій з лікарні після отриманого поранення.

Руслан Ференці був учасником Революції Гідності, брав участь в АТО в 2014-2017 роках, отримавши інвалідність та Орден за Мужність. І вже в перший же день російського вторгення поїхав до своєї військової частини, щоб стати на захист країни.

Вічна пам’ять Герою та щирі співчуття рідним

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.
  1. Невимовна втрата! Дорогий Друже, Герою! Дякую, Тобі, за розум, правду, мужність, жертовність, оптимізм, щирість, відвертість, героїзм! Коли говорять про цвіт нації, то це якраз про Тебе! Важко підібрати слова, щоб заспокоїти серця рідних, близьких, друзів, товаришів, побратимів, усіх тих, хто Тебе знав, які огорнуті невимовним смутком. Безумовно, це може зробити лише Господь через Святу Молитву! Адже Ісус виразно сказав, що той, хто в Мене вірує, той навіть і вмерши, – житиме!
    Вірмо в перемогу Христа, вірмо у перемогу Життя і в наше воскресіння!
    Доля розпорядилася так, що Ти загинув на війні приблизно у той час, коли християни відзначають Зіслання Святого Духа та Святу Трійцю. Їх пов’язують із Днем Народження Церкви. Напевно, Бог покликав Тебе до себе саме у цей час, щоб відродити уже у вічності.
    Вічна пам’ять та блаженний упокій, Тобі, Герою! Кріпості родині! Спасибі Тобі за все! Дякую за те, що на вівтар свободи поклав власне життя! Хай Твій приклад жертовності, мужності, любові до Батьківщини, до Її Людей буде невмирущим! Спочивай у мирі, Дорогий Руслане!